Værsgo': 34.200 kr.

Kvinde får lov til at beholde anonym pengegave

En yngre kvinde fra Aarhus har nu politiets ord for, at hun kan beholde en anonym pengegave, hun modtog under gådefulde omstændigheder. 

På dronningens fødselsdag tidligere i år dumpede et brev ind gennem brevsprækken hos den 27-årige kvinde i H. N. Clausens Gade i Aarhus. Brevet indeholdt 34.200 kroner i kontanter og var fulgt af den seddel med ordlyden: "Kan bruges".

Kvinden gik til politiet med pengene og efter at have efterforsket sagen og efterlyst den anonyme giver i dagspressen, har politiet opgivet at finde frem til afsenderen og har konkluderet, at kvinden kan beholde pengene. Hun har nu kontaktet skattevæsenet for at få afklaret, om hun skal betale i skat af den uventede indkomst. Det skriver JP Århus.

Politiet har undervejs opereret med to hovedteser: Enten var den glade giver en syg eller senil person, der afleverede pengene ved en fejl, eller der kunne være tale om en gave fra en anonym beundrer, skriver avisen. Og med mindre giveren giver sig til kende, kommer vi måske aldrig til at kende svaret.