Tyve narrede sig til 1.000 kr.

Politiet efterlyser udenlandsk par efter tricktyveri

Foto: Colourbox

Det lykkedes tirsdag formiddag for et udenlandsk par at stikke af med 1.000 kroner fra en frisørsalon på Viborgvej i Randers.

Parret ankom til salonen omkring klokken 11.30. De udgav sig for, at ville købe noget voks og betalte med en 1.000 kroner-seddel.

Så let gik det dog ikke. Flere gange under købet ville manden og kvinden bytte pludselig ville veksle 1.000-kroner-sedlen til mindre sedler.

Alt dette skabte forvirring i frisørsalonen og endte med, at ekspedienten til sidst bad parret om at forlade butikken:

- Det ligner en af de her sager, vi ser rigtig meget, hvor man prøver at skabe forvirring for, at kunne snyde ekspedienten, siger politiassistentMarianne Morgen til tv2oj.dk

Hun tilføjer:

- Manden hidsede sig også op til sidst.

Efter parret havde forladt salonen, opdagede ekspedienten, at der manglede 1.000 kroner i kassen.

Tyveriet fandt sted i en frisørsalon på Viborg i det nordvestlige Randers.

Signalement af parret

Ifølge vidneforklaringerne talte manden et ukendt, udenlandsk sprog, mens kvinden kunne en smule engelsk.

- Manden beskrives som 30-32 år gammel, 180-185 centimeter høj og kraftig af bygning. Han var brun i huden og havde sort hår. Han var iført mørke jeans, en stram, grå bluse med lange ærmer og mørke kondisko.

- Kvinden beskrives som 30-35 år gammel, 160-165 centimeter høj og ligeledes kraftig af bygning. Hun var mellemøstlig af udseende og havde langt, sort hår. Hun var iført en lang, sort jakke, briller med mørkt stel og bar en lysebrun taske.