Tvivl om SIF-oprykning

Vendsyssel anker DBUs afgørelse

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF fik fredag en skrivebordssejr, og det betød, at klubben er rykket op i Superligaen.

Vendsyssel FF, som ved skrivebordet blev taberdømt mod Silkeborg IF efter at have brugt en spiller ulovligt, har nemlig valgt at anke DBUs afgørelse til Fodboldens appelinstans.

Nu er der så tvivl om Silkeborgs oprykning, selvom det virker usandsynligt, at Vendsyssel FF får medhold i sin appel.

- Det virker lidt meningsløst, da sagen jo er klar, men jeg har forståelse for, at Vendsyssel anker - de har jo ikke noget at tabe, og vi ville såmænd have gjort det samme, siger Silkeborg IFs administrerende direktør, Kent Madsen, til klubbens hjemmeside.

Han kan ingen måde forestille sig, at nordjyderne får hold i deres appel.

Se: SIF er rykket op

- Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at sagen får et andet udfald, så jeg håber blot på, at appelinstansen hurtigt træffer en afgørelse - det vil sige inden sidste spillerunde 2. Pinsedag - så alle ved, hvad de har at forholde sig til, siger Kent Madsen.

Vendsyssel FF vandt kampen mod Silkeborg IF den 27. maj 1-0, men blev senere taberdømt, da klubben havde anvendt spilleren Thomas Hansen ulovligt.

Hvis Silkeborg mister skrivebordssejren på 3-0 over Vendsyssel FF, er holdet ikke sikker på at rykke op. I tilfælde af det, vil Silkeborg IF have en afstand på tre point og en bedre målscore til rækkens nummer tre fra Lyngby.

Netop Lyngby skal Silkeborg IF møde i den sidste spillerunde, og her skal københavnerne hive en stor sejr hjem, hvis de de skal overhale silkeborgenserne. Silkeborg IF har en bedre målscore på fire mål i forhold til Lyngby, når skrivebordssejren mod Vendsyssel FF er modregnet.

Den kamp spilles på mandag klokken 16.00 i Silkeborg. Der er gratis adgang.