Tunø Festival jubler

Festivalen kan præsentere positive tal

Jørn Kildall, formand for Tunø Festival, kunne på torsdagens generalforsamling præsentere forsamlingen for et overskud på 64.000 kroner. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Set i forhold til sidste års underskud på en halv mio. kroner og et forår, hvor festivalen måtte kæmpe for sit liv, ser han det som et særdeles tilfredsstillende resultat, at det er lykkedes at komme ud af 2013 med positive tal på festivalregnskabet.

- Det er lykkedes at tjene flere penge på hver krone, vores gæster og frivillige har brugt i barer og boder. Vi har også styrket vores indkøbsfunktion og fået hånd i hanke med, hvilke varer, som kommer til øen. Og så har vi solgt en masse bannere, der også har givet penge i vores kasse, siger han. 

Natfærge og bløde madrasser

Fem nye tiltag skal skabe en endnu sjovere og mere lønsom fest på Kattegat-øen i 2014. 

- Vi vil lave et nyt billetsystem, hvor vi vil tilbyde to- og tredagsbilletter. Vi vil også indføre en kombibillet, så man også kan reservere returbillet til Tunø-færgen sammen med sin festivalbillet. Der bliver desuden indført natfærge, så gæsterne får mulighed for at komme hjem om aftenen. Og så vil gøre madtilbudene bedre og finde nye overnatningsmuligheder. Nu gider vi altså ikke sove på liggeunderlag på Tunø mere, fortæller han. 

Tunø Festival holdes igen 3.-6. juli 2014.