Todd: Frem med brystet mod FCK

Søndag møder Randers FC rækkens nummer 1 på BioNutria Park Randers

Det er noget af en muldfuld, der venter Randers FC søndag eftermiddag. Her kommer mesterskabsfavoritterne og rækkens førerhold FC København nemlig på besøg. Men alligevel glæder cheftræneren sig til opgøret.

- FCK kommer til vores stadion på søndag, og det er her, vi skal vise alle, at hvis vi leverer op til vores standard, kan vi give dem masser af modstand. Men hvis vi spiller under standard som mod Viborg, kan vi skabe problemer for os selv, lyder det fra Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Randers FC giver Todd en advarsel

Han har en klar idé om, hvad der skal til, for at kronjyderne slipper af sted fra kampen med point.

- Vi skal være stærke, vi skal være aggressive. Vi kommer ingen vegne ved at vise de mindste svaghedstegn, så vil FCK være over os. Vi skal frem med brystet, så er jeg sikker på, at vi kan profitere med et godt resultat, siger træneren.

Ikke plads til frygt

Han håber på, at de udvalgte spillere glæder sig ligesom ham til startfløjtet og ser frem til at blive målt mod de bedste.

- Enhver fodboldspiller vil selvfølgelig gerne måle sig imod de bedste i Superligaen, konkurrere mod de dygtigste. Det gælder også for vores spillere, og FCK er helt sikkert blandt de bedste, og det hold, som spillerne helst vil måle sig med, forklarer Colin Todd.

Opbakning til Colin Todd fra uventet kant

Og så er man nødt til at arbejde stenhårdt, pointerer træneren.

- Vi skal gå ind til kampen uden frygt, med en positiv holdning og så ellers fighte derudaf, som alle ved vi kan, slutter Colin Todd.