Ti østeuropæere anholdt

Østeuropæere står bag indbrud og tyverier

Noget kan tyde på, at Østjylland har fået besøg af en stor flok Østeuropæere, der er kommet hertil for at stjæle. 

Det seneste døgn er det lykkedes Østjyllands Politi at få fanget ikke færre end 10 østeuropæere, der har haft travlt med at begå kriminalitet. Det oplyser politiet til TV2 | ØSTJYLLAND.

I aftes blev tre rumænere anholdt ved Magasin i Aarhus i fuld gang med at stjæle cykler til en samlet værdi af op mod 20.000 kroner. 

Næsten samme sted, nemlig i Magasins p-kælder, blev to mænd fra Slovakiet tidligere på dagen anholdt mens de forsøgte at begå indbrud i en bil. 

Indbrud i villa

Ifølge politiet skete den største fangst dog mandag morgen. Et vidne bemærkede  fem personer i færd med at begå indbrud i en villa på Mimosavej i Egsmark ved Ebeltoft. 

Vidnet havde taget flere billeder af gerningsmændene - blandt andet af tre af dem, mens de bar tyvekoster ud fra villaen. Vidnet så, at de forsvandt i en rumænsk indregistreret bil, som han tog billeder af. 

I går blev bilen opdaget på Fyn, og Fyns Politi kunne anholde de fem mænd, som hurtigt blev sat i forbindelse med indbruddet på Mimosavej. Desuden havde gerningsmændene begået to yderligere indbrud på samme vej, der først blev anmeldt til politiet i løbet af tirsdagen.

De fem rumænere i alderen 21 til 48 år blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers, og varetægtsfængslet i 4 uger.