Skifter fra rød til blå trøje

Martin Svensson fra SIF skifter til Randers FC

Martin Svensson fra Silkeborg IF har netop begået et lokalt klubskifte. Når den offensive midtbanespillers kontrakt udløber 30. juni i år, skifter han nemlig til Randers FC

Den 23-årige tekniske begavelse fik sin førsteholdsdebut i Silkeborg IF som 18-årig, så trods sin unge alder er det en rimelig erfaren Superliga-spiller, der tiltræder i Randers FC:

- Det er et kæmpeskridt for mig at skifte til Randers FC og stadig have muligheden for at spille i Superligaen. Og det endda på et hold, der netop har haft en fremragende sæson som nummer 3. Jeg er glad og stolt over både mig selv og at Randers FC tror på mig, lyder det fra den nye Randers FC-spiller.

Er et meget stort talent

Randers FCs cheftræner Colin Todd siger om sin nye midtbanespiller:

- Martin er et stor talent, som vi har kunnet følge på allernærmeste hold i Superligaen. Han skal som alle andre kæmpe for en startplads, men han vil samtidig også lægge pres på de øvrige spillere, så de yder optimalt hver gang, både til træning og i kamp, og det er sundt for en trup, fortæller Colin Todd.

Randers FCs chefscout, Peter Christiansen, udtaler følgende:

- Martin er en rigtig spændende spiller, der besidder nogle fantastiske individuelle færdigheder. Med tilgangen af Martin får vi endnu flere strenge at spille på offensivt. Over et par omgange har Martin været tæt på at få sit gennembrud som fodboldspiller. Det endelige gennembrud tror vi på, at vi i fællesskab med Martin kan lykkes med her i Randers FC, siger Peter Christiansen.