Skal han redde Randers?

Islandsk profil på vej mod comeback

Elmar Bjarnason (t.v.) er igen på græs, efter at han blev skadet i en træningskamp mod OB i februar. Foto: www.briansorensen.dk

Randers FC har ikke ligefrem tryllebundet nationen med flot fodboldspil i år. I foråret havde klubben voldsomme problemer i 1. division, og i den første kamp efter oprykningen til Superligaen blev det til en øretæve på 1-6 mod SønderjyskE.

Heldigvis for kronjyderne er der nu lidt grund til optimisme.

En af klubbens offensive profiler, Elmar Bjarnason, er på vej tilbage, efter at en alvorlig knæskade har holdt ham ude af truppen i mere end fem måneder.

Tiltænkt en nøglerolle
Onsdag deltog Elmar Bjarnason for første gang i den almindelige træning sammen med sine holdkammerater.

- Elmar deltog i opvarmningen og de mange bold- og pasningsøvelser, mens vi bevidst sprang over de sekvenser, hvor der er mulighed for kropskontakt. Fra og med i dag vil vi så bygge stille og roligt på hans videre udvikling henimod et egentligt comeback, siger Randers FCs sundhedschef, Willi Thal-Drexel, til klubbens hjemmeside.

Randers FC hentede Elmar Bjarnason i IFK Göteborg i Sverige i januar i år. Den 25-årige islænding har tidligere spillet i den skotske storklub Celtic og er tiltænkt en nøglerolle på midtbanen, efter at kronjyderne har udlejet og senere solgt Kasper Lorentzen til FC Nordsjælland.