Randers-øretæve på eget græs

Randers FC er meget tæt på nedrykningsstregen efter nederlag til Brøndby

04:42

1 af 2

Randers FC havde bolden meget, men var ikke effektive nok, og dermed indkasserede kronjyderne endnu et nederlag, da holdet mandag aften tabte 0-4 til Brøndby på tre mål i slutfasen.

De første 75 minutter af kampen vidnede ellers om en tæt affære, hvor begge hold skabte flere scoringsmuligheder, men især Randers savnede en målfarlig angriber til at omsætte chancerne til mål.

I hele første halvleg balancerede kampen på et knivsæg, og begge hold jagtede den vigtige sejr og de tre point, der altså batter mest i tabellen, hvor holdene kæmper i hver sin ende.

Der var umiddelbart ikke den store forskel på de to hold, og Randers FC viste gode takter før pausen. Hjemmeholdet tacklede hårdt mod Brøndby-spillerne, spillede friskt til og havde fortjent en scoring.

Farligst ved dødbolde
Randers var især farligst ved dødbolde, hvor forsvarsspilleren Anders Egholm i to omgange havde en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet i front før pausen.

Det var dog symptomatisk for Randers, at det var en forsvarsspiller, der var tættest på at bringe hjemmeholdet foran. Hjemmeholdet havde bolden meget og burde have scoret mindst et mål.

I den anden ende var det teenageren Mathias Gehrt, der havde de store muligheder. Brøndby-angriberen misbrugte et par store chancer i første halvleg, men tog altså revanche med målet efter pausen.

Han og resten af Brøndby-offensiven nød ellers godt af, at Michael Krohn-Dehli var tilbage efter karantæne.  Det var især i anden halvleg, at Krohn-Dehli og kompagni var mest i teten. Efter Mathias Gehrts scoring, spillede Brøndby-folket bolden fint rundt.

Spillede direkte
Randers forsøgte naturligvis at jagte en udligning. Ove Christensens tropper spillede meget direkte og tilspillede sig både halve chancer, hjørnespark og en kæmpe mulighed til Kasper Lorentzen.

Ind kom bolden dog ikke, og i stedet kunne Nicolaj Agger med to mål og Michael Krohn-Dehli med en enkelt scoring lukke kampen i løbet af det sidste kvarter, hvor Randers gik helt i opløsning.

Med nederlaget er Randers nu alvorligt under pres i bunden af Superligaen, mens Brøndby holder trit med de øvrige hold i kampen om sølv.

Randers FC-Brøndby 0-4 (0-0)

0-1 Mathias Gehrt (48. minut)
0-2 Nicolaj Agger (76. minut)
0-3 Nicolaj Agger (79. minut)
0-4 Michael Krohn-Dehli (87. minut)

Tilskuere: 6.490