Politiet beder om hjælp: Genkender du forsvundne Nick i denne video?

Politiet frigiver nye videoklip af Nick Langkjær Hansen, der forsvandt i forbindelse med en bytur i Aarhus for en måned siden

00:36

Østjyllands Politi har tirsdag frigivet to videoklip fra McDonald's-restauranten på Store Torv i Aarhus, hvor den forsvundne Nick Langkjær Hansen fra Horsens sidste gang er set tidligt om morgenen søndag 29. januar.

Politiet håber, at videoklippene gør, at andre vidner, der har været i byen den pågældende nat og morgen, kan huske, at de har set den 24-årige østjyde.

Læs også Forsvundne Nicks mor: Jeg har lovet Nick, at vi får ham hjem

I det første videoklip ser man Nick Langkjær Hansen komme ind på McDonald's på Store Torv.

24 minutter senere ses han gå ud af McDonald's samtidig med en del andre personer.

Billederne er det sidste spor af den 24-årige.

Politiet: Gennemse videoovervågning

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der var i byen samme morgen, og som måske har set den unge mand. 

Læs også Politiet beder igen om hjælp: Hvem har set forsvundne Nick?

Samtidig opfordres forretningsdrivende i byen til at gennemse deres videoovervågning fra samme morgen og kontakte politiet, hvis de genkender Nick Langkjær Hansen på billederne.

Eftersøgningen efter den forsvundne unge mand har koncentreret sig om Aarhus Å, hvor dykkere tidligere på måneden har ledt efter ham flere gange. 

(Artiklen fortsætter under grafikken)

 

Blandt andet har politiet sammen med brandvæsnet gennemsøgt det yderste udløb af åen mod havnebassinet. Også i selve havnen er der blevet ledt efter ham fra båd.

Men eftersøgningen har indtil videre været forgæves.

24-årige Nick Langkjær Hansen var i byen med nogle venner lørdag aften. Han havde en aftale om at sove hos en ven, men dukkede aldrig op.

Læs også Politi leder ikke længere efter Nick: Vi har brug for nye spor

Han blev set på baren Hekkenfeldt i Skolegade klokken 04.47 søndag morgen. Og hans mobil er sidste gang gået på en mast kvart i fem. 

Godt og vel en halv time efter dukkede han så op på McDonald's. Men siden han forlod det sted, har ingen set eller hørt noget til ham. Han blev meldt savnet mandag eftermiddag, 30 januar.

02:40

VIDEO: Det er ikke en mulighed at give op, før vi har fundet ud af, hvor Nick er henne, siger hans mor, Jeanette Wiese Johansen. Se et interview med hende her.

Luk video

Nick Langkjær Hansen beskrives som normal af bygning med mørkt, kort hår og omkring 180 centimeter høj. 

På tidspunktet hvor han forsvandt, var han iført sorte jeans, mørk skjorte, Adidas-sko og en lang, sort vinterjakke.

Politiet hører gerne fra borgere, der eventuelt kunne have oplysninger om den forsvundne mand. Politiet kan kontaktes på 114.

I videoen øverst i artiklen kan du se videooptagelserne fra McDonald's på Store Torv i Aarhus.