Politiet løb indbrudstyve op

Flere patruljer samarbejdede med borgere for at finde frem til gerningsmænd

Østjyllands Politi modtog i går kl. 12.51 en anmeldelse om, at et indbrud var i gang på en adresse på Trillegårdsvej i Århus V. Politiet fik anmeldelse fra en nabo, der kunne se der var gang i noget unormalt.

Flere patruljebiler havde mulighed for at køre til gerningsstedet og kom hurtigt til stedet. Politifolkene omringede sammen adressen.

Da en politimand rettede henvendelse ved hoveddøren forsøgte tre gerningsmænd at undslippe via terrassedøren. Den ene mand blev hurtigt løbet op og anholdt, hvorimod de to øvrige i første omgang slap afsted.

En anden politipatrulje bemærkede de undslupne gerningsmænd på Herredsvej, hvor de løb ind mod Fjældevænget. Her blev den ene efterfølgende fundet i en opgang, hvor han gemte sig under trappen, hvorimod den anden fortsat er på fri fod.

Flere borgere i området hjalp politet med pege ud, hvilken retning gerningsmændene løb.

- Det er dejligt at borgerne hjælper os. Vi ser rigtig ofte hvor velvillige folk er til at pege i hvilken retning folk f. eks. Løber. Det kan have stor betydning, så vi er glade for det samarbejde vi oplever, siger politikommissær Vagn Martinussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De anholdte blev fundet i besiddelse af genstande, som kunne sætte dem i forbindelse dels med det aktuelle indbrud, dels yderligere et indbrud på Trillegårdsvej og dels et indbrud i Park Alle.

De anholdte er to mænd på henholdsvis 21 og 26 år. De bor henholdsvis i Vejle og Århus

Begge mænd forventes fremstillet i grundlovsforhør i Aarhus i dag kl. 11.30. Der forventes lukkede døre.