Politi efterlyser mænd i forbindelse med drabsforsøg

Drabsforsøgene foregik ved Bazar Vest i Aarhus V i juni

00:08

I videoen kan du se bilen, som mændene kørte i. Det er en metalblå Nissan Primera med registreringsnummer: ZZ 59 666.

Den 24. juni kl. 17:03 kørte en bil forbi Auto Bazaren ved Bazar Vest på Edwin Rahrsvej i Aarhus V.

Ud for værkstedet stod flere personer samlet, da personer i bilen pludselig afgav flere skud med en automatriffel. Ingen personer blev ramt.

Da bilen kørte fra stedet, afgav personerne i bilen skud mod en person på parkeringspladsen bag Bazar Vest. Han blev dog heller ikke ramt.

Læs også Ny optrapning i bandekrig: Skud affyret ved Bazar Vest

Det er i forbindelse med denne sag, at politiet efterlyser vidner.

- Lige nu har vi 28 personer fængslet, som vi har anholdt i forbindelse med bandekonflikten. Vi fortsætter med at gå målrettet efter dem, vi mangler, og jeg håber, at borgerne vil hjælpe os med de tips og observationer, de eventuelt ligger inde med, siger politiinspektør René Raffo.

Bil brændte i skov

Bilen, som blev brugt i forbindelse med skyderierne, blev kort efter fundet brændende i et skovstykke syd for Skjoldhøjparken. Fra dette sted kørte en anden flugtbil med fire personer i retning ad Skjoldhøjvej mod Anelystvej.

Ved Anelystvej drejede bilen til højre mod nord (retning mod Bilka), hvor den var ved at ramme en motorcyklist, som kom kørende på Anelystvej i samme retning.

Det er bilen her og personerne i den, som politiet søger informationer om.

Episoden blev filmet, og politiet håber, at nogen kan genkende føreren eller passageren i bilen eller har oplysninger om bilen eller de personer, som har benyttet bilen den 24. juni eller perioden omkring denne dato.

Videoen kan du se øverst i artiklen.

Den viste bil er en metalblå Nissan Primera med registreringsnummer: ZZ 59 666 – denne bil blev senere også fundet udbrændt. Denne gang i Fredericia-området.

Håber på borgernes hjælp

Skuddene ved Bazar Vest blev affyret mod personer med banderelationer, men i et område og på et tidspunkt hvor der også befandt sig andre mennesker. Østjyllands Politi opfordrer alle, der kan have oplysninger i sagen om at henvende sig.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på tlf. 114. 

Læs også Politiet savner vidner efter flere end ti skud nær Bazar Vest