Efterlyst mand fundet i god behold

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at efterlyst mand fra Silkeborg er fundet i god behold

Foto: Nikolai Linares - Scanpix

Opdateret tirsdag den 28. februar kl. 09.39: Den 34-årige mand, der blev efterlyst mandag, er fundet i god behold, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Mandens navn er efterfølgende fjernet i denne artikel.
_____

 

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste mandag eftermiddag en 34-årig mand, som mandag morgen forlod sit hjem i Silkeborg Midtby i nedtrykt sindstilstand.

Men på trods af efterlysningen er der ingen nye spor i sagen. Det oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, tirsdag morgen til TV MIDTVEST. 

- Der har ikke været noget livstegn eller henvendelser i sagen. Vi har i nat været forbi hans bopæl, eftersøgt ham i Silkeborg og omegn, men uden at være kommet noget nærmere i sagen, oplyser Allan Riis. 

Vi ved simpelthen ikke, hvilken retning vi skal gå. Vi ved ikke, om han er forsvundet til fods eller på cykel, men vi kan se, at hans bil holder på bopælen.

Allan Riis, vagtchef

Og netop fordi sporene er meget sparsomme, så er det heller ikke muligt for politiet at i gangsætte en decideret eftersøgning af den 34-årige mand.

- Vi ved simpelthen ikke, hvilken retning vi skal gå. Vi ved ikke, om han er forsvundet til fods eller på cykel, men vi kan se, at hans bil holder på bopælen.

Derfor beder Midt- og Vestjyllands Politi om offentlighedens hjælp til at finde den 34-årige mand. 

Den forsvunne person er 182 centimer og spinkel til almindelig af bygning.

Oplysninger om den forsvundne silkeborgenser kan ske til politiet på telefon 114.