Nyt Randers-touchdown!

Finale i amerikansk fodbold på AutoC Park

I USA er Super Bowl nærmest en national festdag. Den danske pendant - Mermaid Bowl - spilles i Randers. Foto: MandaRose

Randers fortsætter sin succes med at trække sportsarrangementer til området.

Knap er EM i Beach Handball ved Randers Havn afsluttet, før byen nu kan præsentere endnu et markant arrangement, nemlig den danske finale i amerikansk fodbold.

Godt nok har amerikansk fodbold herhjemme langt fra samme popularitet som i sportens hjemland, USA. Alligevel er den danske finale - også kaldet Mermaid Bowl - langsomt vokset sig større år for år.

Se: Øv! Kampen endte 0-54

Finalen bliver spillet på fodboldklubben Randers FCs hjemmebane, AutoC Park, lørdag den 12. oktober i år.

- I forbindelse med kampafviklingen på AutoC Park Randers vil der være underholdning med musik, cheerleader mv. i bedste Super Bowl-stil. Alle sejl bliver sat til for at skabe de bedste rammer omkring Mermaid Bowl og Junior Bowl, skriver Dansk Amerikansk Fodbold Forbund på sin hjemmeside.

Se: Klar til Super Bowl

AutoC Park har plads til 12.000 tilskuere. Dansk Amerikansk Fodbold Forbund lægger vægt på, at etableringen af en ny tribune er færdig inden finalen, og at stadion i Randers ligger cirka 10 minutters gang fra byens togstation.

- Vi er glade for igen i år at kunne afvikle Mermaid Bowl på et stadion af høj standard, og vi ser frem til et spændende samarbejde med både Randers Thunder, Randers Event og Randers Talent & Elite, siger sekretariatsleder i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund Nicolai Blom.