Nu tror vi på CL-succes

Jan Leslie tror for alvor på, kronjyderne kan nå langt

Randers HK's håndboldkvinder tog en fin skalp, da holdet lørdag aften vandt 29-28 ude over Hypo Niederösterreich i Champions League efter at have været bagud med fem mål ved pausen.

Det var Randers' anden triumf i to kampe i Champions League efter sejr over ungarske Györ i første kamp, og det giver Randers-træner Jan Leslie en tro på, at hans hold kan nå langt i denne sæsons Champions League.

- Det er klart, at vi nu for alvor tror på vores muligheder i turneringen. At have fire point efter møder med Györ og Hypo, er bare perfekt. Ja, det er kæmpestort for os, siger Jan Leslie til eb.dk.

Han har kun lovord til overs for sine spillere, efter at de formåede at hente østrigernes store føring og til sidst tage sejren.

- Det var intet mindre end en pragtpræstation at vende minus seks mål til sejr på 29-28. Det er altså svært at vinde på udebane i Champions League, siger Jan Leslie.

- At vi på et tidspunkt var helt nede i sækken, skyldtes, at vi slet ikke fik afvist hjemmeholdet. Vi var simpelthen ikke dygtige nok i forsvaret, men det blev der heldigvis rettet op på.

- Nu møder vi på stribe Metz og Hypo på hjemmebane, så man kan bare konstatere, at det tegner virkelig godt, siger Randers-træneren.