Moro om sit "fantastiske" mål: Jeg havde brug for det

Silkeborg IF's Ibrahim Moro jubler over sit første mål for klubben, som faldt søndag aften efter et langskud mod FC København

00:55

Søndag aften tabte Silkeborg 1-3 hjemme til FC København i en kamp, som de rødklædte ellers kunne være godt tilfredse med størstedelen af. 

Men én der nok var ekstra tilfreds, var silkeborgensernes midtbaneprofil, Ibrahim Moro, der scorede sit første mål i Silkeborg-trøjen.

- Det var fantastisk. Det er det, jeg beder til hver gang, så jeg var meget glad, siger Ibrahim Moro til Fodbold med Horup.

Ikke nok med at Ibrahim Moros første mål faldt mod de danske mestre, så var det også lidt af en perle. Langt uden for feltet trykker den ghanesiske midtbanemotor af, bolden rammer William Kvist og stryger derefter lige op under overliggeren.

Ibrahim Moro scorede Silkeborgs mål i søndagens 1-3-nederlag til FCK. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Ibrahim Moros egen beskrivelse af målet var ganske kort:

- Jeg vil sige, det var et fantastisk mål, lød det ganske enkelt efter dagens træning på Søholt. 

Prikkede hul på målbylden

Det var som sagt Moros første mål i sine hidtil 19 kampe, hvor han har vist sig som en uhyre solid tilgang på cheftræner Peter Sørensens midtbane. Men at der nu blev prikket hul på målbylden, betyder meget for den 23-årige ghaneser.

Læs også Silkeborg-træner forventer nervepirrende kampe

- Jeg havde brug for det. Og endelig fik jeg det. 

Silkeborg IF er havnet i nedrykningsgruppe med AaB, AGF og Viborg. 

I videoen øverst i artiklen kan du se interviewet med Ibrahim Moro.

02:53

VIDEO: Fodboldklubben Silkeborg IF købte i sommer den ghanesiske midtbanespiller Ibrahim Moro. Han kom til Danmark uden at kende et øje, men takket være en medarbejder i klubben, har han fundet sig til rette i Silkeborg. Fodbold med Horup besøgte ham i oktober.

Luk video