Legetøj til handicappede

Stefan Rodbjerg Jacobsen er en slags magisk julemand

00:53 Luk video

Selvom der stadig er et godt stykke tid til jul, så er børnene måske allerede begyndt at kigge lidt efter julegaveønskerne i legetøjskatalogerne.

Men ikke alle børn kan vælge frit. Handicappede børn kan nemlig ofte have svært ved at betjene legetøjet.

Men det gør Stefan Rodbjerg Jacobsen fra Randers noget ved. Han forvandler nemlig almindeligt legetøj, så det og kan betjenes af handicappede børn.

Det kan være alt fra en Playstation 3 eller en fjernstyret bil, som en spastisk dreng skulle have i julegave. Inden drengen fik den special designede bil, havde han ikke noget at lege med.

- Han har ikke nogen legemuligheder overhovedet, inden han fik den her. Jeg afleverede bilen d. 23. december lige før juleaften, og det at se den her glæde i øjnene på knægten, da jeg kommer ud og afleverer den, det bærer jo næsten lønnen i sig selv, siger Stefan Rodbjerg Jacobsen til Go' Aften Østjylland.

Klik på videoen øverst og se en smagsprøve på interviewet med Stefan Rodbjerg Jacobsen og se med i Go' Aften Østjylland i aften kl. 18.15 og 21.30, hvor han fortæller meget mere om hans arbejde med at gøre legetøjet brugervenligt for de handicappede børn.