Kvinde bagbundet, slået og bestjålet af maskerede mænd

Onsdag aften blev en 28-årig kvinde overfaldet i sit hjem i Viby, hvor hun blev slået i ansigtet og baghovedet

Foto: Google Maps

Tre-fire mænd trængte onsdag kl. 22.30 ind i en 28-årig kvindes lejlighed i Viby, hvor de bagbandt hende og tildelte hende slag i ansigtet og baghovedet. Imens stjal gerningsmændene to telefoner og et større beløb i kontanter fra hende.

- Mændene var maskerede og havde trukket noget op foran øjnene. Derfor er der heller intet signalement af dem, siger politikommissær hos Østjyllands Politi, Helle Edelbo, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også 17-årig mand fængslet for at starte brande i opgang

Inden overfaldet havde ofret lavet en telefonisk aftale med en mand om at mødes i hendes lejlighed. Om han var en af røverne, og hvordan sammenhængen er mellem telefonopkaldet og forbrydelsen, er endnu uklar.

Mangler signalementer og flugtbil

Sagen efterforskes nemlig stadig, og derfor er det sparsomt, hvad politiet ønsker at sige i sagen. Den 28-årige kvinde slap heldigvis billigt fra overfaldet.

- Hun har fået nogle knubs og slag, men har ingen brud. Men det har selvfølgelig været en voldsom og chokerende oplevelse for hende, siger Helle Edelbo.

Læs også 69-årig kvinde fængslet for våbenlager brugt til aflivning

Da Østjyllands Politi hverken har signalement eller en flugtbil, ønsker man ikke på nuværende tidspunkt at søge vidner eller sende en efterlysning ud.

- Vi skal have indhentet noget overvågningsvideo fra området, og så er vi i gang med at afhøre personer, der bor tæt på lejligheden, fortæller Helle Edelbo.