Kaiser Chiefs tog Skanderborg med storm

Den ene ørehænger afløste den anden, da det engelske band gik på scenen på Danmarks Smukkeste Festival.

Der var i den grad dømt folkefest, da fredagens hovednavn, engelske Kaiser Chiefs, fredag aften gik på scenen på Skanderborg Festivalen.

Populære radioørehængere som 'Everyday I Love You Less and Less', 'Oh My God' og 'Ruby' afløste hinanden i en lind strøm, og genkendelsens glæde kunne tydeligt spores blandt publikum, hvor der blev skrålet med fra start.

Jyllands-Postens anmelder Kasper Schütt-Jensen belønner englændernes optræden med fem ud af seks stjerner.

- Ricky Wilson (bandets forsanger, red.) hoppede tilbage på scenen, trampede på festivalens blomster, smadrede mikrofonen i gulvet og fortsatte den lemfældige omgang med inventaret, som fik publikum til at holde et vågent øje med hans mindste bevægelse gennem de næste fem kvarter. Fem kvarter, som ikke var præget af ét eneste dødt øjeblik, skriver han.

Også Steffen Jungersen fra dagbladet B.T. var begejstret for koncerten, selv om han gerne så, at bandet kunne levere mere og andet end iørefaldende pop/rock-hits:

- Med sanger Ricky Wilson i fin form i spidsen hamrede cheferne den ene ørehænger efter den anden udover det taknemmelige publikum, som tydeligvis fik, hvad de var kommet efter, skriver han.

Se mere på TV 2 | ØSTJYLLAND's tema om Skanderborg Festivalen.