Har du set de her?

Røvede pengetransport og stak af på motorcykler

1 af 3

Tidligt om morgenen den 13. maj blev en pengetransport røvet på tilkørselsrampen til motorvejen ved Tilst.

En mand er blevet fængslet i sagen, men ifølge vidneforklaringer var der tre personer om det voldsomme røveri.

Derfor beder Østjyllands Politi nu folk om hjælp til at fange de røvere, som fortsat er på fri fod.

LÆS OGSÅ: Mand fængslet i røveri-sag

Politiet har i den forbindelse valgt at offentliggøre billeder af to motorcykler, som de mener, er blevet brugt i forbindelse med røveriet. Motorcyklerne blev fundet samme dag i en garage i Hasle.

- Vi har via vidneforklaringer fundet frem til de to køretøjer, som vi mener, gerningsmændene har kørt på. De har været stjålet et stykke tid, så vi vil gerne høre fra folk, som kan have set, hvem der har kørt på dem, siger politikommissær Jesper Jørgensen, som leder efterforskningen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: - Det virker meget professionelt

Røveriet skete mod en pengetransport fra firmaet Nokas klokken 5.30 om morgenen. Alle røverne var maskerede og den ene truede chaufføren med en pistol, hvorefter chaufføren udleverede en række poser med penge.

Ifølge politiet foregik det meget professionelt, da røverne havde blokeret tilkørselsrampen med to stjålne biler - en sort Porsche Cayenne og en lyseblå Toyota Carina.

Porschen blev kort tid efter fundet udbrændt på Bavnehøjvej i Tilst en kilometer væk fra motorvejen.

- Fra Bavnehøjvej flygtede de tre gerningsmænd på de to motorcykler mod øst, siger politikommissær Jesper Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge politiets teori kørte røverne på motorcykler gennem True og derefter videre til Skjoldhøjvej, hvorefter de parkerede motorcyklerne omkring området ved Rymarken i Hasle.

Har du set de to motorcykler køre rundt i Aarhus eller omegn? Så vil Østjyllands Politi gerne høre fra dig på tlf. 87 31 14 48 eller 114.