Fortsætter med at opruste

Superligaklubben Randers FC fortsætter med at hente forstærkninger inden forårssæsonen

Den tidligere FC København-spiller Christian Traoré skifter til Randers FC, som har indgået en aftale med forsvarsspilleren i resten af sæsonen.

28-årige Christian Traoré var transferfri og greb chancen på Randers FC's træningslejr i La Manga.

- Det er utroligt dejligt for mig, at aftalen med Randers FC er faldet på plads. Det har været en lidt mærkelig fornemmelse for mig at gå kontraktløs de seneste par måneder, men nu kan jeg igen koncentrere mig om fodbolden. Jeg håber selvfølgelig på, at opholdet i Randers FC bliver en succes, både personligt og for klubben, siger Christian Traoré, som også kan udfylde en rolle som defensiv midtbanespiller.

Cheftræner ovenud tilfreds
Randers FCs cheftræner Ove Christensen har været ovenud tilfreds med de præstationer, som Christian Traoré lagde for dagen i det spanske:

- Hvis der skal være en konsekvens af en god prøvetræning, så må konsekvensen være som nu, nemlig at Randers FC har indgået en aftale med Christian Traoré, der under træningslejren har vist sig kvalificeret til at indgå i truppen. Ikke kun som et supplement til de øvrige forsvarsspillere, men som en konkurrent til alle fire pladser. Han er en dygtig, hurtig, kontant og kompromisløs forsvarsspiller, siger Ove Christensen til Randers FCs officielle hjemmeside.