Forlænger med AC Horsens

Morten Rasmussen bliver sæsonen ud

Foto: badenfoto.dk

AC Horsens og Morten "Molle" Rasmussen er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommer.

Morten Rasmussen har været ude med en skadet achillessene siden foråret 2014, men AC Horsens håber, at han er tilbage på banen i foråret.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået forlænget med "Molle". Vi er klar over, at han ikke har kunnet bidrage på banen i efteråret, men vi håber rigtig meget på, at "Molle" i løbet af opstarten af forårssæonen igen kan blive helt klar til at spille for AC Horsens. "Molle" er en ledertype, der indeholder de værdier, som AC Horsens gerne vil stå for med hårdt arbejde, ydmyghed og holdånd, og selv om "Molle" ikke har spillet kampe, er han en supergod mand at have i truppen, siger Bo Henriksen, der er AC Horsens-træner, i en pressemeddelelse.

Morten Rasmussen har ikke spillet en kamp i mere end et år, og han glæder sig over, at klubben har valgt at forlænge kontrakten med et halvt år.

- Jeg var med på træningsbanen i slutningen af efteråret og også med i truppen til de sidste kampe. Jeg mærker fortsat lidt i achillessenen, når jeg løber, så fra træningsopstarten vil jeg ikke indgå 100 procent fra starten. Planen er så, at jeg sluses mere og mere ind i træningen i løbet af opstarten, og så skulle jeg gerne være fuldt med i løbet af nogle måneder, siger Morten Rasmussen.

AC Horsens møder 15. marts på hjemmebane FC Roskilde i forårets første kamp i NordicBet Ligaen.