Festugedirektør sætter rekord

Har fået forlænget kontrakten til 2015

Direktøren for Aarhus Festuge, Jens Folmer Jepsen, sætter rekord. Han har netop fået forlænget sin kontrakt og bliver dermed den længst siddende festugechef nogensinde.

Festugens bestyrelse har besluttet, at forlænge kontrakten med Jens Folmer Jepsen frem til efter festugen 2015 er blevet afholdt. Dermed kommer han til at være direktør for festugen i ni år. 

- Vi skal udvikle festugen endnu mere, og det er vi rigtig godt i gang med. Noget af det vi kommer til at arbejde rigtig meget med er at udvikle byrummet med midlertidig arkitektur. Og så er vi i gang med at internationalisere festugen endnu mere, hvilket også peger frem mod 2017, siger Jens Folmer Jepsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I spidsen for Kuturhovedstaden?

I 2017 skal Aarhus være europæisk kulturhovedstad. Aarhus Kommune har netop slået to ledende stillinger op til projektet, men Jens Folmer Jepsen afviser, at han er i spil til en af posterne.

- Det tror jeg ikke. Jeg har en evig forelskelse i festugen, så det er der, jeg hører til, og så må jeg så finde ud af, hvad jeg skal bagefter, siger han.