Et stykke fra topformen

Angriberen Djiby Fall føler sig ikke presset

Foto: Randers FC

Tidligere har han scoret 14 mål i 30 superligakampe for Randers FC, samt 20 mål i 41 kampe for OB.

Djiby Fall ved, hvordan man scorer mål i Superligaen, og nu er han tilbage.

Randers FC har hentet den senegalesiske målræv hjem, og søndag fik han så for anden gang debut for kronjyderne, der ude tabte 0-2 til FC Vestsjælland, til trods for, at formen stadig halter.

- Jeg arbejder hver eneste dag hårdt på at komme tilbage i topform, så jeg kan hjælpe mit hold på bedste vis. Det gik okay mod FC Vestsjælland, men jeg mangler stadig lidt, siger Djiby Fall.

De 34 superligamål, han indtil videre står noteret for, har gjort forventningerne til Fall tårnhøje, men det tænker angriberen ikke på.

- Jeg tænker ikke på presset. Det vigtigste for mig er at fokusere på at spille fodbold, og jeg lægger ikke mærke til det pres, der måtte være på mig udefra, siger Djiby Fall.

Se: Randers FC var tandløse

Træner Colin Todd var ikke i Randers, da Fall første gang scorede mål for klubben, så han skal først lære angriberens kvaliteter at kende.

- Han startede ikke inde mod Vestsjælland, da vi ved, at han endnu ikke er i topform, men den kommer forhåbentlig hurtigt. Når det sker, håber vi, at han bliver et aktiv for os, siger Colin Todd.

- Jeg så ham ikke, da han var her for seks år siden, så jeg ved ikke, hvad han præsterede dengang. Han har kun trænet med os nogle dage, men jeg kan bestemt se kvalitet i det, han laver.

Djiby Fall har senest spillet i tyske Greuther Fürth uden nævneværdig succes.