Ejendom nedbrændte i Ulstrup

Der var ikke noget at stille op, da Beredskab og Sikkerhed i Randers nåede frem

Foto: Google Maps

1 af 2

Beredskab og Sikkerhed i Randers fik en melding om en gårdbrand klokken 01.15 natten til fredag, og derfor rykkede tre biler og en indsatsleder mod Ulstrup og en adresse på vejen Langs Banen.

Det var en nabo, der slog alarm, og ilden havde godt fat i huset, da slukningskøretøjerne nåede frem.

- I første omgang lød meldingen, at der var tale om en gårdbrand, og da vi er på vej derud, får vi en melding om, at branden er gået igennem taget. Det er en vinkelejendom, og da vi lander derude, kan vi se, at den ene side af ejendommen næsten er brændt væk - det er helt overtændt, fortæller indsatsleder Niels Henrik Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed til tv2oj.dk.

- Der holder en bil foran lågen ind til gårdspladsen, og så blev vi både mistænksomme og bekymrede for, om der var personer i huset. Bilen var heldigvis ulåst, og vi kunne skubbe den væk, så vi kunne komme tæt på huset. Desværre var branden så kraftigt, at vi ikke kunne trænge ind i huset, og vi fik heldigvis en melding fra Politiet om, at de havde fået fat i ejeren, og at der ikke var nogen i huset

Mistede alt i brand

Desværre var der ikke noget at gøre, og huset udbrændte helt.

- Vi forsøgte at slukke branden, men ilden havde for godt fat og nedbrændte, hvilket vi nok kommer ud for en-to gange om året. Når der ikke er nogen til stede, og alarmen først kommer, når ilden kan ses fra naboer og lignende, så plejer det at have taget det hele, fortæller Niels Henrik Nielsen.

Nu er det op til politiet at finde ud af brandårsagen.

- Når det har brændt så kraftigt, så er det svært at se, hvor det er startet, så det kan vi ikke sige noget om. Politiet har afspærret huset, og deres teknikere skal forsøge at finde årsagen, lyder det fra Niels Henrik Nielsen.