Efterlyser vidner til overfald

Ung mand overfaldet på fisketur

Foto: TV2OJ / Google Maps

Østjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp i sag, hvor en person blev overfaldet ved Østerby Mose i Tranbjerg.

- Sagen handler om en meget ung mand, som står og fisker tæt ved Tranbjerg. Pludselig dukker der en mand op, og de to falder i en kort snak, siger vicepolitikommissær René Raffo fra Østjyllands Politi, der ikke ønsker at komme nærmere ind på den unge mands alder af hensyn til ham.

Den unge mand bliver hurtigt utryg ved situationen - og med god grund.

- Pludselig tager gerningsmanden fat i ham, og han tager fat om halsen på ham, mens han prøver at trække den unge mand væk, siger René Raffo.

Den unge mand råber op, og gerningsmanden slipper til sidst grebet om ham, så offeret kan løbe væk. Offeret finder hurtigt en person i området, og sammen går de tilbage for at se, om gerningsmanden stadig er der.

Men gerningsmanden er væk. Og det har han været lige siden.

Derfor beder Østjyllands Politi nu offentligheden om hjælp.

- Der er ikke noget motiv for overfaldet. Vi har snakket med forurettet og vidner, men det har ikke givet noget gennembrud. Nu håber vi, at hundeluftere, motionister, lystfiskere eller andre, som færdes i området, kan have set noget, siger René Raffo.

Episoden skete torsdag den 24. juli klokken 12.05 ved Østerby Mose ved Tranbjerg.

Gerningsmanden beskrives som asiatisk eller grønlandsk af udseende, 20 til 25 år og 160 til 165 centimeter høj. Han er kraftig af bygning, har et stort hoved og sort, tyndt kort hår på issen, som er lidt længere i siderne. Derudover havde han skægstubbe omkring munden.

Han var iført sort cardigan, hvid T-shirt, blå bukser, der var stramme ved lårene. Han bar en grøn rygsæk med tynde hvide skulderstropper, og så talte han talte under overfaldet gebrokkent dansk og engelsk.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.