Christian Holst takker af

Spiller afskedskamp for SIF

Mandag klokken 16.00 spiller Silkeborg IF sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaen, inden det efter sommerferien hedder Superliga.

Men kampen bliver også Christian Holts sidste i den røde trøje. Den kreative boldspiller har nemlig valgt at forlade Silkeborg efter denne sæson, da han og familien gerne vil tilbage til Sjælland.

Den 32-årige fodboldbegavede færing kan mandag spille sin kamp nummer 179 for Silkeborg IF, når oprykningen skal fejres i forbindelse med kampen mod Lyngby.

- Jeg er megaglad for, at jeg har været en del af det og også taknemmelig for, at jeg får en sidste fed oplevelse med fra min tid i Silkeborg, siger Christian Holst til klubbens hjemmeside.

Han ved stadig ikke, på hvilke fodboldbaner han i fremtiden skal slå sine folder på. Men han vil fortsætte med at spille fodbold - det er sikkert.

- Jeg har det godt fysisk, og også bedre end jeg har haft længe. Jo, jeg har da stadig ondt ind imellem, men det hører jo med. I hvert fald er jeg ikke klar til at stoppe, og jeg er sikker på, at jeg finder en løsning. Det kunne måske være noget i kombination med min nyvundne status som lærer. Jeg kommer til at spille fodbold et eller andet sted i Københavnsområdet, siger Christian Holst.

Beslutningen om at forlade Silkeborg IF blev taget for måneder tilbage, men mandag bliver sidste dag, han skal kæmpe for Silkeborgs fans.

- På trods af både op- og nedture har de bakket op. Deres opbakning har altid givet mig stor lyst til at kæmpe og arbejde for sejren. Derfor er det også fedt, at jeg kan være med til at give dem en god sommer. Det står for mig som den perfekte afsked med Silkeborg, siger Christian Holst, der kom til Silkeborg IF i 2008 fra Lyngby.

Netop Lyngby er mandagens modstander. Den kamp spilles klokken 16.00, og der er gratis entre.