Blandet aften for de østjyske basketmænd

Mandag påbegyndte Bakken Bears og Randers Cimbria deres færd i dette års kvartfinaler. Kun et af holdene fik en sejr

Nu er de afgørende kampe for alvor gået i gang hos de danske basketherrer. Mandag var først Bakken Bears og lidt senere Randers Cimbria i aktion mod henholdsvis Stevnsgade Supermen og Team FOG Næstved.

På forhånd var en sejr til bjørnene fra Aarhus forudsagt, mens Randers Cimbria nok ville få det svært. Det viste sig også at holde meget godt stik. I hvert fald var spillerne fra Bakken Bears overlegne i deres kamp, som blev spillet på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen.

Læs også Randers Cimbria: Det bliver svært

Fra kampens begyndelse stod der Bakken på det hele, og de fik allerede hurtigt opbygget et solidt forspring. Efter de første 10 min. førte holdet 30-19, og med de samme cifre vandt man anden periode. Dermed kunne bjørnene gå til pause foran 60-38.

I tredje periode lukkede mandskabet så kampen definitivt. Og også de sidste 10 min. spil blev vundet. I alt endte sejren med at blive på hele 117-66.

Fik aldrig hentet føring

I Næstved, hvor Randers var på besøg, var det en smule mere spændende, selvom udeholdet efter første periode hang lidt efter. Den vandt værterne med 29-14, og det forspring lykkedes det desværre aldrig Cimbria at hente.

Selvom randrusianerne i perioder spillede bedre end længe, og da også vandt anden periode med 27-24, fik Næstved hele tiden holdt afstanden.

Bears dukkede topholdet Horsens IC

Kronjyderne måtte derfor til slut se sig slået med 103-83, men der er bestemt positive takter at tage med videre. For Randers var der især en storspillende Chris Nielsen med 23 point, der voldte Næstved problemer.

Bakken Bears mest scorende i dag var Morten Sahlertz med 22 point.

Kvartfinale-resultater

Bakken Bears-Stevnsgade 117-66 (60-38)
Bakken Bears: Morten Sahlertz 22 point.
Stevnsgade: Alonzo Wayne Brooks III 17 point.

Næstved-Randers 103-83 (53-41)
Næstved: Caleb Walker 22 point.
Randers: Chris Nielsen 23 point.