Randers Cimbria: Det bliver svært

Randers Cimbria spiller mandag aften den sidste grundspilskamp

Det har ikke været let at være Randers Cimbria fan de sidste mange kampe. Randers har ikke vundet en kamp siden den 21. januar. Dermed har kronjyderne tabt otte kampe i træk.

I aften skal de så forsøge at vende skuden, når de i sæsonens sidste grundspilskamp spiller på udebane mod Svendborg Rabbits. Men det kan blive en svær opgave, mener Randers Cimbrias cheftræner, Morten Hansen.

- Vi kommer til at spille med kun syv mand. Kampen skal overstås med bedst mulige resultat, men med truppen og de skade vi har, bliver det svært, siger Morten Hansen til tv2oj.dk.

Læs også Efter 24 sejre på stribe: HIC tabte ude

Cimbrias placering i dette års Basketliga er allerede afgjort: De slutter nummer seks. Dermed skal kronjyderne møde ligaens nummer tre, og der er kun to potentielle modstandere til slutspillet.

Det bliver enten Team Fog Næstved eller aftenens modstander, Svendborg Rabbits, som Randers kommer til at møde i slutspillet. Med en sejr i aften kan Randers selv påvirke, hvilket hold de møder.

- Vi tænker ikke i modstander. Vi skal have alle man rask, før vi vinder noget som helst. Man kan sige sig selv, at hvis vi tager 4 startere fra et hvert hold, så bliver det svært. Men hvis alle er raske, så kan vi når langt.