Billetpriser stiger på Mols-Linien

Mols-Linien følger trop med andre færgeselskaber og indfører nyt olietillæg. Billetpriserne stiger 100 kroner per overfart.

Det er ikke kun ved benzinstanderen, at bilisterne mærker de stigende oliepriser.

Nu bliver det også dyrere at tage færgen, for færgeselskaberne indfører på stribe olietillæg, og det betyder højere billetpriser.

Mols-Linien er et af dem, og her vil kunderne fremover bliver præsenteret for en billetpris, der er 100 kroner højere end tidligere. 100 kroner ekstra for overfarten hver vej.

<b>Rammer også buspassagerer</b>
Hos det århusianske busselskab Abildskou, som blandt andet driver Linie 888 mellem Jylland og Sjælland, vil man ikke afvise, at højere billetpriser kan komme på tale.

- Vi forsøger at undgå prisstigninger, fordi de vil forvirre vores kunder. Men alle, som forbruger benzin eller diesel, bliver jo ramt af de høje oliepriser, og hvis de fortsætter kan det være, at vi bliver nødt til at hæve priserne en smule, siger direktør Jess Abildskou til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge ham vil prisstigningerne dog kun blive ganske små.

Du kan se et tv-indslag om de højrere færgetakster ved at <a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=427480&r=7">trykke her</a>.