Arrangør om sikkerhed før Rammstein: Vi er på dupperne

- Galninge, idioter og psykopater vil man aldrig kunne gardere sig mod, så der vil altid være en risiko, siger koncertarrangør

01:44

Betonklodser er en af de sikkerhedsforanstaltninger, som arrangørerne af Rammstein-koncerten i Horsens i aften har gjort.

Frank Panduro er en af de mest erfarne koncertarrangører i Danmark.

Derfor er han også meget påpasselig med at fortælle, hvilke tiltag man har gjort i Horsens inden torsdagens store koncert med Rammstein. Et verdenskendt band fra Tyskland, der har trukket 35.000 gæster til Horsens fra 38 lande.

Læs også 26.000 købte Rammstein-billetter på fem timer

- Vi har ikke ændret på noget siden Manchester, men det er klart, at vi er oppe på dupperne, siger Frank Panduro. 

Blandt andet er der stillet betonklodser op.

Læs også Sikkerheden er i top ved dagens Rammstein-koncert

- Betonklodser er dog langtfra det eneste vi har gjort, men af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg ikke gå i detaljer med, hvad det er for tiltag, vi i øvrigt har iværksat, siger Frank Panduro torsdag til TV2 ØSTJYLLAND.

Altid en risiko

På trods af at han føler sig sikker på, at alt er planlagt efter alle kunstens regler, har den erfarne koncertarrangør alligevel en opfordring til de 35.000 gæster, der torsdag aften gæster Fængslet i Horsens for at høre tung tysk metalmusik.

  Foto: Helle Arensbak - Scanpix

- Galninge, idioter og psykopater vil man aldrig kunne gardere sig mod, så der vil altid være en risiko. Det er der også ved at stå op om morgenen. Derfor skal folk være opmærksomme på, om de ser noget unormalt, men generelt kan folk kan føle sig trygge, siger Frank Panduro.

Læs også Rammstein indvier fornyet koncertplads ved Fængslet

Tyske Ramstein forventes at gå på scenen i Horsens cirka kl.21.15.

I timerne forinden vil der være opvarmningsband. TV2 ØSTJYLLAND er også på plads i Horsens. Se en direkte stemningsreportage i vores udsendelse klokken 19.30.

I videoen øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Frank Panduro.