AGF og Viborg halverer prisen for udebanefans

AGF og Viborg indgår aftale, der halverer prisen for udebanefans. De to klubber tørner sammen i to vitale kampe

Der var gang i løjerne på udebaneafsnittet, da AGF sidst besøgte Viborg. På mandag mødes de to hold igen i Viborg. Foto: Henning Bagger - Scanpix

En flad halvtredser for voksne og det halve for børn.

Sådan lyder prisen for AGF-fans, der på mandag drager til Viborg for at se kampen mellem Viborg og AGF. Og det er prisen for Viborg-fans, der søndagen efter tager turen til de to holds opgør i Aarhus.

- Vi har haft stor opbakning fra vores fans på udebane i de seneste mange kampe i Alka Superliga. Det vil vi gerne kvittere for med en god pris og samtidig bidrage til, at der bliver skabt den bedst mulige stemning på stadion, siger AGF-direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse. 

- Det er et godt signal, at vi er to jyske klubber, der kan finde ud af at samarbejde til fælles gavn. Kampene mellem AGF og Viborg FF er jo historisk set attraktive nok i sig selv for fansene, men nu får vi forhåbentlig en endnu bedre stemning på lægterne, og vi håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet, siger Morten Jensen, der er direktør i Viborg FF. 

Læs også AGF-træner: Nu venter der to krige mod Viborg

Aftalen indebærer, at de to klubber selv står for billetsalget, og de medrejsende fans skal derfor - helt som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

Billetsalget til de to kampe er begyndt via klubbernes hjemmesider.

Udover prisrabatten indebærer aftalen mellem de to klubber, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen på de to stadions.

Det er den enkelte klubs aldersgrænse, der er gældende for prisen for børn, og der er ingen yderligere rabatter til studerende, pensionister mv.