AGF henter talent i Brøndby

20-årige Osama Akharraz ny mand i det aarhusianske angreb fra januar

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

AGF har tegnet kontrakt med den 20-årige kant- og angrebsspiller Osama Akharraz. Han har i efterårssæsonen fået sit gennembrud for Brøndby, hvor han står noteret for 17 førsteholdskampe. Aftalen gælder fra 2. januar og tre år frem.

Sportschef Brian Steen Nielsen beskriver Akharraz som en teknisk velfunderet og antritsstærk offensivspiller, der kan bruges både på kanten og som hængende angriber.

- Jeg ser frem til at få Osama i vores trup fra årsskiftet. I de kampe, Osama har fået for Brøndby, har han vist, at han er en dygtig spiller med et stort udviklingspotentiale. Han er en lidt anden type, end de kantspillere, vi i forvejen råder over, og vi forventer, at han fra dag ét kan tage konkurrencen op om en plads på holdet, skriver sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

Akharraz præstationer for Brøndby i dette efterår har ført til debut på det danske U21-landshold, og han ser AGF som en god platform til at udvikle sig yderligere.

- Jeg er ikke i tvivl om, at AGF er et skridt fremad for mig. Klubben har en god plan med mig, og jeg ser gode muligheder for at få spilletid og udvikle mig. AGF er en stor klub med en fantastisk opbakning og et godt hold.