Ærgerligt nederlag til AGF

AGF var foran med 1-0 i Haderslev

Sønderjyske leverede et fornemt comeback, da Henrik Hansen og holdkammeraterne lørdag slog AGF med 3-1 i Superligaen. 

Jarl Andre Storbæk, Eyjolfur Hedinsson og Daniel Christensen scorede målene for sønderjyderne, efter at Søren Berg havde bragt gæsterne foran i kampens indledning. 

Værterne gik til opgaven med masser af mod på at angribe og blev belønnet for at løsne på den defensive organisation, der ellers normalt kendetegner holdet.

Det begyndte nu ikke helt godt for Sønderjyske, der efter 10 minutter måtte se Superliga-topscorer Søren Berg udnytte en mulighed i forbindelse med et aarhusiansk kontraangreb. 

Berg modtog bolden på højrekanten, og bankede den hårdt over i det fjerne målhjørne til 1-0. Det var Søren Bergs fjerde sæsonmål.

Slog tilbage før pausen
Sønderjyske slog tilbage umiddelbart før pausen, da Daniel Christensen drejede et frispark op i det ene målhjørne til 1-1.  En flot scoring, der blev fulgt op straks fra anden halvlegs start.

Her fik Eyjolfur Hedinsson headet hjemmeholdet foran med 2-1 - og kort efter øgede Jarl Andre Storbæk til 3-1 på et straffespark.

Skæbnen var måske en smule hård ved AGF, der dog kom i gang igen og begyndte at jage et reduceringsmål. Søren Larsen blev skiftet ind i et forsøg på at få point med fra Haderslev, og Larsen kom da også frem til et par muligheder. 

Den tidligere landsholdsangriber fik skabt en del uro og havde en blandt andet en god afslutning, der prellede af på stolpen.  Sønderjyske har syv point efter de fire første spillerunder i Superligaen, mens AGF har fire point.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk

SønderjyskE-AGF 3-1 (1-1)

0-1 Søren Berg (11. minut)
1-1 Daniel Christensen (41. minut)
2-1 Eyjolfur Hedinsson (51. minut)
3-1 Jarl Andre Storbæk (54. minut/str.)

Tilskuere: 3.486