Ægtefælle: Hjælp os

Håber på hjælp til at finde forsvundet familiefar

02:54

1 af 2

Ægtefællen til den forsvundne 42-årige aarhusianske familiefar Mads Fisker Weiling står nu frem på tv med en direkte appel til alle, der har fulgt sagen.

Lone Weiling opfordrer til, at man hiver et par timer ud af kalenderen og deltager i den eftersøgning, som organisationen Missing People Denmark har sat i gang.

De frivillige i Missing People Denmark stævnede tirsdag ud i Aarhus Bugt for at lede efter Mads Fisker Weiling ved bådebroer og ved fiskernes garn nær kysten.

Onsdag formiddag fortsætter eftersøgningen, når en række frivillige kl. 10 mødes ved Sjette Frederiks Kro i Riis Skov umiddelbart nord for Aarhus Midtby. Derefter forsøger de frivillige i grupper at finde den 42-årige aarhusianer.

Mads Fisker Weilings kone, Lone Weiling, håber, at mange vil hjælpe med at lede efter hendes mand.

Se: Mads kan være i skure og udhuse

- Hver eneste person, der kan hjælpe og tage ud bare et par timer for at være med til at søge, vil være en kæmpe hjælp for os. Så vi kan få fundet Mads så hurtigt som muligt, siger Lone Weiling til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mads Fisker Weiling forsvandt i Aarhus Midtby efter en julefrokost lørdag d. 29. november. Hans mobiltelefon gik i løbet af aftenen på en sendemast ved Fiskerivej i den nordlige del af Aarhus Havn. Efter dette tidspunkt er der ingen spor af den 42-årige aarhusianer.

Lone Weiling har i halvanden uge håbet på at få et livstegn fra hendes forsvundne mand.

- Det har været ganske forfærdeligt, som de fleste nok kan tænke sig til. Man er i alle dele af følelsesregistret. Fra ikke at kunne tro, at det her det sker - det er noget, der sker for alle andre end os. Det er en ganske forfædelig situation.

- Vi vil så gerne have fundet Mads og få ham hjem.

Se et interview med Lone Weiling i videoen øverst i artiklen.