AC Horsens snydt for sejren

Burde have lukket kampen før pausen, men spillede 1-1 mod Lyngby

Foto: Allan Baden

AC Horsens var søndag på sikker kurs mod en ny sejr, men formåede ikke at afgøre kampen, og så kunne Lyngbys Jonas Henriksen på et smukt mål sørge for uafgjort 1-1.

Dermed formåede det østjyske mandskab ikke for alvor at hænge på helt i toppen, hvor Horsens på tredjepladsen nu har ni point efter fem kampe. FC København og AaB har henholdsvis 13 og 11 point.

Gilberto Macena satte ellers Horsens fint i gang efter knap en halv time med et fremragende mål, som han sparkede op i hjørnet på et langskud nærmest uden at kigge ind mod Rune Pedersens mål.

Kort efter var brasilianske Macena igen på spil, da han havde en friløber mod Lyngbys mål, men han fik ikke afsluttet ordentligt.

Flere gode muligheder
Gæsterne havde flere gode muligheder kampen igennem, men Horsens formåede modsat tidligere i sæsonens ikke at udnytte sine mange chancer, og derfor blev Lyngby, der ellers var som statister i den første time, lukket ind i kampen.

Hjemmeholdet kunne tilmed have vundet kampen, hvis Kim Aabech havde været en smule skarpere og scoret på en flot aflevering i dybden fra Jeppe Brandrup.

Det uafgjorte resultat er med undtagelse af en sejr over HB Køges oprykkere det eneste point, som Lyngby har sikret sig i denne sæson.

Lyngby-AC Horsens 1-1 (0-1)

0-1 Gilberto Macena (28. minut)
1-1 Jonas Henriksen (60. minut)

Tilskuere: 1.824