AC Horsens henter keeper-konkurrent til Dannevang

Nicklas Dannevang får kamp til stregen på målmandsposten i AC Horsens, der har hentet rutineret amerikaner til klubben

Den 30-årige målmand Steve Clark tiltræder med øjeblikkelig virkning på en halvårlig kontrakt med AC Horsens.

Steve Clark er amerikaner og kommer fra MLS-klubben Colombus Crew. 

Læs også Bo Henriksen: De vigtigste handler er gjort

- Vi har skrevet kontrakt med en rutineret målmand, der har prøvet meget. Steve Clark blev udtaget til årets hold i Tippeligaen i 2012 og var med i MLS-finalen i 2015, så der er ingen tvivl om, at han er en dygtig målmand. Vi har i forvejen en dygtig målmand i Nicklas Dannevang, og konkurrencesituationen på den position gør, at vi bliver endnu bedre. De skal udfordre og hjælpe hinanden, og nu har vi stort set det fodboldhold, vi gerne vil have. Jeg forventer ikke mere aktivitet i det her transfervindue, siger AC Horsens-manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Den nye målmand Steve Clark er altså ikke uvant med de nordiske himmelstrøg. Han har tidligere spillet for norske Hønefoss BK. 

Læs også Lodberg skifter Horsens ud med Sønderjylland

I AC Horsens skal han tage kampen op med Nicklas Dannevang. 

- Der var interesse fra et par lande, men da jeg havde talt med AC Horsens, var jeg ikke i tvivl om, at det er den rette klub på det rette tidspunkt. Det er en ambitiøs klub, og jeg vil gerne bidrage til, at klubben når sine mål. Det er selvfølgelig træneren, der sætter holdet, men jeg tror på egne evner og kommer med energi og vinderinstinkt. Da jeg spillede i Norge, fulgte jeg med i Superligaen, og det har jeg også gjort via highlights på superliga.dk, mens jeg har spillet i MLS. Jeg glæder mig til at vise mine kvaliteter i den danske liga, siger Steve Clark. 

Det nuværende førstevalg i AC Horsens, Nicklas Dannevang, kan se frem til kamp om pladsen.