10-årig misbrugte smådrenge på skoletoilet

En kun 10-årig dreng er mistænkt for at have misbrugt fire drenge seksuelt på et toilet på Hornslet Skole.

Forældre og lærere ved Hornslet Skole er rystede, efter at en grum sag om seksuelt misbrug af fire små drenge fra O. og 1. klasserne er blevet oprullet. Overgrebene er nemlig begået i skoletiden, og bag forbrydelserne står en kun 10-årige dreng.

Ifølge dagbladet B.T. er en del af overgrebene sket i begyndelsen af sidste uge, hvor en af de krænkede drenge selv fortalte sin mor om overgrebet. Selvom den 10-årige dreng er langt under den kriminelle lavalder, så har to forældrepar meldt overgrebet til politiet.

Det er vicepolitiinspektør Helle Edelbo fra Østjyllands Politi i Grenaa, der efterforsker sagen, der ikke ender i retten men vil slutte med en rapport til de sociale myndigheder.

- Der er tale om meget grænseoverskridende adfærd. Anmeldelsen går på, at han har pillet ved drengenes bagdel. Der er ikke sket noget fuldbyrdet. Men der er et element af trusler i forløbet, oplyser vicepolitiinspektøren til B.T.

Den 10-årige dreng er i dag sendt hjem fra skole til hjemmeundervisning, mens de fire misbrugte drenge i går atter deltog i undervisningen efter råd fra eksperter.

TV 2 | ØSTJYLLAND har mere om sagen i tirsdagens udsendelser.