To vidner efterlyses efter groft guldsmed-røveri

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med to bilister, der bafandt sig i Guldsmedgade under mandagens røveri mod Øzkan's Guld

Østjyllands Politi efterlyser to vidner i forbindelse med mandagens voldelige røveri mod Øzkan's Guld i Guldsmedgade i Aarhus.

Mens røveriet var i gang, holdt en person to biler tilbage ude på Guldsmedgade. Der var tale om en mørkegrøn Kia, som holdt forrest - og en sort Audi A4 Avant Stationcar, der holdt som nummer to.

- Disse to bilister vil vi rigtig gerne have kontakt til, da de temmelig sikkert har set en mulig, fjerde medgerningsmand, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.

Læs også Voldsom video: Kan du genkende guldsmed-røvere?

Politiet vil også fortsat gerne i kontakt med vidner, der har overværet røveriet eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Det kan ske ved at ringe 114.

Gerningsmændene er stadig på fri fod. Bilen, de flygtede i, blev fundet mandag.

- Der er ikke noget nyt. Vi skal have undersøgt bilen i dag og bruge de andre efterforskningsgreb, vi har. Vi har forskellige spor, vi skal have undersøgt, sagde politiassisstent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi tidligere tirsdag.

Østjyllands Politi offentliggjorde mandag en overvågningsvideo fra røveriet. Her ser man tre gerningsmænd, hvoraf den ene stikker voldsomt ud efter guldsmedens ejer med en kniv.