Voldsom video: Kan du genkende guldsmed-røvere?

Politiet har frigivet en video af det voldsomme røveri på Guldsmedgade i Aarhus. Vi advarer mod stærke billeder

01:15

Østjyllands Politi har frigivet den overvågningsvideo, efter at en aarhusiansk guldsmed mandag formiddag blev udsat for et groft røveri.

I videoen, som man kan se øverst i artiklen, kan man se tre gerningsmænd, hvoraf den ene stikker voldsomt ud efter guldsmedens ejer med en kniv. Vi advarer mod stærke billeder.

Læs også Guldsmed slået ned under røveri - tre personer efterlyses

Kan du genkende en af de tre gerningsmænd, eller har du oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114. 

Guldsmedens ejer har været på skadestuen, hvor han er blevet syet for en flænge i ansigtet. Han har det dog efter omstændighederne godt, fortæller hans søn til TV 2 I ØSTJYLLAND. 

  Foto: Billede fra overvågningskamera

- Der kommer tre tosser og begynder og smadre det hele. De sprøjter peberspray i hovedet på min far og mor og snitter min far i ansigtet med en kniv, og så stikker de af, mens de smadrer hele butikken. Man kan ikke tænke andet end ’hvorfor’. Hvorfor skal man sætte andres liv på spil, det forstår jeg ikke, siger Hüseyin Øzkan til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Røveriet gik ud over Øzkan's Guld i Guldsmedgade i Aarhus Midtby. Politiet modtog anmeldelsen klokken 10.15 mandag formiddag.

Umiddelbart efter ledte Østjyllands Politi efter vidner. Politiet ledte desuden efter en sølvfarvet eller koksgrå Audi. Bilen blev senere fundet i det nordlige Aarhus. 

Læs også Efterlyst Audi er fundet i det nordlige Aarhus

De tre gerningsmænd menes alle at være i alderen 20-25 år. De var iført sort tøj og kasketter eller hætter.

En af dem, en mand på 180-185 centimeter og med lys hud, bar noget, der lignede en kniv, oplyser politiet.

I videoen fra røveriet kan man også se, hvordan vidner forsøger at holde gerningsmændene tilbage. Vidnerne blev dog pacificeret med peberspray. 

Se overvågningsvideoen øverst i artiklen. Videoen er spejlvendt. 

01:37

- Vi håber, de tosser bliver fanget, siger Hüseyin Øzkan, der er søn til guldsmeden, der blev overfaldet. Se et interview med ham her.

Luk video