Verdensklasse-træner underviser på taekwondo-camp

I disse dage er nogle af verdens bedste taekwondo-kæmpede samlet til træningslejr i Aarhus, og de får instrukser fra den kendte coach Moreno

Det er ikke hvem som helst, der underviser taekwondo-talenter i Frederiksbjerg Hallerne i det centrale Aarhus i denne uge. Coach Juan Morena er dobbelt OL sølv-vinder og en af de bedste i verden til at lære fra sig.

- Vi har et stort behov for at udvikle og hele tiden blive bedre. Vi har nogle udøvere, som er ved at kunne blande sig i verdenseliten, og vi skal tilbyde dem udviklingsmuligheder, siger cheftræner i klubben Elite Vest, Bjarne Johansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Bag den internationale træningslejr med deltagere og undervisere fra store dele af verden er de tre Aarhus-klubber Elite Vest, Aarhus Vest og Risskov Taekwondo Klub.

quote Jeg har lige stået over for en fra USA, det er ikke så tit, man gør det i Danmark. Og så har jeg trænet med en af de bedste i verden, det er meget fedt.

Josefine Willer Jensby

- Her prøver vi at samle nogle, som vi kan sparre vores bedste med, og som vi kan holde dem op imod, siger Bjarne Johansen.

Kan forsvare sig selv

En af de unge lokale talenter, som er med på lejren, er 12-årige Josefine Willer Jensby fra Silkeborg. Hun er allerede meget begejstret, efter alle atleterne har været samlet siden i lørdags.

- Jeg har lige stået over for en fra USA, det er ikke så tit, man gør det i Danmark. Og så har jeg trænet med en af de bedste i verden, det er meget fedt, lyder det fra Josefine Willer Jensby.

Taekwondo er for hende mere end bare en sport.

- Man kæmper ikke kun mod hinanden, men skal også kunne forsvare sig. Det kan man bruge i dagligdagen, hvis man skulle blive angrebet. Man føler sig mere tryg, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Du kan se klip fra træningslejren i videoen øverst på siden.

Simone Nowack Pedersen (til venstre) og Nikiline Gade (i midten) fik begge stjålet deres identitet af gutten til højre

Hvem stjal Nikiline og Simones identitet?

Eva Damholdt

Evas bolig skal sælges: - Det kommer til at ødelægge mit liv

auh

Regeringen genindfører rettigheder: - Der er rum til at åbne

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge

forsvundne jane møller

Her leder politiet efter forsvundne Jane Møller

153177954_183395836527485_6573022142849160798_n

Christina kan snart lange babytøj over disken igen: - Det er altafgørende