Ung mand mistede livet i poolen

En ung mand mistede livet i poolen under en rejse med DUF-rejser. Ulykken skete torsdag eftermiddag i Golden Sands i Bulgarien

Foto: Google Maps

En ung mand har mistet livet under en rejse til Golden Sands i Bulgarien torsdag eftermiddag. Det bekræfter rejseselskabet DUF-rejser, der har kontor i Tilst, over for TV2 | ØSTJYLLAND.  Ulykken skete i poolen ved Partyhotel Golden Sands.

- Han var frisk og legede rundt i poolen hernede. Og pludselig bliver han trukket op af poolen og er ikke i live længere. Lægerne var på stedet to minutter efter, og der kom også ambulance inden for et par minutter. Inden for kort tid var der fem læger omkring ham, siger Rasmus Jørgensen, der er marketingskoordinator hos DUF-rejser, der også befinder sig i Golden Sands i øjeblikket.

SE OGSÅ: Chok efter dødsulykke i Golden Sands: Fester aflyses

Men hvorfor den unge mand mistede livet i poolen er endnu ikke slået fast.

- Lægerne ved som sagt ikke endeligt, hvad der er sket. Der er vi nødt til at vente på en obduktionsrapport, siger Rasmus Jørgensen.

Det er endnu uvist om familien i Danmark er underrettet, og derfor er der ikke flere oplysninger om manden tilgængelige. Han er dog ikke fra Østjylland.

Ulykken skete på Partyhotel Golden Sands i Bulgarien: