Undgå P-bøde: Her kan du parkere til DHL Stafetten

45.000 motionister skal fra i dag til og med torsdag besøge Mindeparken i Aarhus for at deltage i årets DHL-stafet. Det kan give trafikale problemer

Mange tusinde mennesker vil de kommende dage fylde op i Mindeparken og formentlig skabe trafikale udfordringer.

Fra i aften og frem til torsdag er Mindeparken i Aarhus fyldt op med løbere, når den årlige sportsbegivenhed DHL Stafetten afholdes.

Det forventes at op mod 45.000 løbere deltager i stafetten, og med så mange mennesker bliver der rift om parkeringspladserne.

Læs også Nyt alternativ til DHL-stafet: Løb blandt løver og næsehorn

Der vil være mulighed for parkering ved Ceres Park og skråparkeringerne på Kongevejen fra Chr. Filtenborgs Plads og op til Marselisborg Grønnevej. Derudover vil det også være muligt at parkere på selve travbanen på Jydsk Væddeløbsbane. 

Vær opmærksom på hvor du ikke må parkere. Se på kortet hvor der er parkering forbudt, og hvor du altså risikerer at få en hilsen i forruden Foto: Aarhus Motion

Cykler og bus

Selvom det bliver muligt at parkere bilen i nærheden af Mindeparken, så kan det blive knapt med p-pladser, når så mange mennesker skal deltage, og arrangørerne opfordrer da også til, at man vælger cykel eller bus. 

Læs også 17.000 mennesker i mudderfest lukkede DHL Stafetten

I forbindelse med årets DHL-stafet kører der også gratis shuttlebusser til Mindeparken fra springvandet på Park Allé i det centrale Aarhus. De kører fra klokken 16.00 til 18.00 og retur igen fra klokken 21.00 til 23.00.

Fakta om DHL Stafetten

- DHL Stafetten afholdes den 21. 22. og 23. august 2018
- DHL Stafetten afholdes for 36. gang.
- Stafetten har omkring 45.000 deltagere
- Stafetten hed indtil 1993 AArhus Stafetten
- Der bliver i alt løbet 225.00 kilometer over de tre dage

Kilde: Aarhus Motion