Steffens kæreste i tårer: - Jeg har brug for, han kommer hjem

Familie og frivillige var lørdag ude for at lede efter Steffen Dam Jensen, som forsvandt for en uge siden. Desværre ved de ikke, hvor de skal lede

01:40

Lørdag ledte Missing People og familie til den forsvundne Steffen Dam Jensen i det nordlige Aarhus og ved kysten ved Risskov.

- Vi ved ganske enkelt ikke, hvor vi skal søge. Vores eneste ønske er, at få ham hjem nu, fortæller Steffens far Rene Dam Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Jeg har virkelig brug for, at han bliver fundet. Jeg har virkelig brug for, han kommer hjem.

Nadja Schmidt, kæreste til Steffen Dam Jensen

Lørdag var omkring 65 frivillige samlet ved Risskov i Aarhus.

02:09

VIDEO: Omkring 65 frivillige var mødt op lørdag for at lede efter spor af Steffen Dam Jensen, som forsvandt natten til den 1. december.

Luk video

Her havde organisationen Missing People arrangeret en eftersøgning for at lede efter spor af 27-årige Steffen Dam Jensen, som forsvandt natten til lørdag den 1. december.

Læs også Steffen forsvundet efter julefrokost: Nye billeder frigivet

- Jeg er så taknemmelig for, at der er kommet så mange mennesker i dag. Jeg ønsker stadigvæk bare, at alle der har lyst og muligheden, vil hjælpe med at finde ham. Jeg har virkelig brug for, at han bliver fundet. Jeg har virkelig brug for, han kommer hjem, fortæller Steffens kæreste Nadja Schmidt.

Nadja Schmidt er taknemmelig over, at så mange har hjulpet med at lede efter hendes kæreste Steffen Dam Jensen, som har været forsvundet i en uge.

Missing Peoples eftersøgning blev lørdag udvidet til flere steder i det nordlige Aarhus og langs stranden ved Risskov.

Læs også Historisk købmandsbutik lukker og slukker

Folk havde set noget i vandet

Torsdag eftermiddag og aften var Redningsberedskabet og Falck massivt til stede omkring Træskibshavnen i Aarhus og langs kysten ved Risskov, da nogen havde spottet noget i vandet.

 - Der er blevet set et eller andet i vandet, som vi er nødt til at undersøge nærmere i forhold til, om det kunne være Steffen Dam Jensen, fortalte vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Hunniche til TV2 ØSTJYLLAND torsdag.

00:50

VIDEO: Her fortæller Vivian Winther Eriksen fra Missing People, hvorfor de lørdag leder i den nordlige del af Aarhus.

Luk video

Men der blev ikke fundet noget i vandet.

Steffen Dam Jensen forsvandt efter, han havde været til en julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. På et tidspunkt skulle han angiveligt hente cigaretter, men vendte ikke tilbage.

Steffen Dam Jensen forsvandt natten til lørdag den 1. december efter, han havde været til julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus.

- Vi har det frygteligt. Vi har det så forfærdeligt over, at vi ikke på nogen måde har nogen spor eller et eller andet, der peger i retning af, hvor vi kan finde Steffen, fortæller Steffens far Rene Dam Jensen.

Steffen Dam Jensens far håber, at de finder et lille tegn på, hvor Steffen Dam Jensen kan være.

Håber på det mindste tegn

Familie og andre har gennemsøgt midtbyen i Aarhus op til flere gange. Lørdag ledte de fra klokken 10-16 langs kysten i Risskov.

- Håbet er, at vi finder et eller andet af Steffens private ting. En sko, en trøje et eller andet, som kan give os et fingerpeg om, hvor vi måske kan være heldige at finde ham. Det håber vi i dag, at vi kan finde et lille link til, hvor vi kan finde ham, siger Rene Dam Jensen og fortsætter.

Læs også Video: Politi efterlyser røver - ville 'gå amok', hvis han hørte alarm

- Vi vil bare gerne have ham hjem nu, og vi ved godt, at efter vi går ind i anden uge i dag, så svinder håbet utrolig meget.

Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra folk, der har oplysninger om 27-årige Steffen Dam Jensens færden natten til lørdag. Han er sidst blevet set omkring Nørreport i Aarhus klokken 01.30.