Steffen forsvundet efter julefrokost: Nye billeder frigivet

Østjyllands Politi har indstillet eftersøgningen i vandet og koncentrerer sig om digitale spor

Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set 27-årige Steffen Dam Jensen efter klokken 01.30 natten til lørdag. Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport i Aarhus.

Selv om både politi, familie og Missing People har været massivt ude for at lede, er det stadig uvist, hvad der er sket med 27-årige Steffen Dam Jensen.

Derfor vil Østjyllands Politi stadig gerne høre fra folk, der har set Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus.

Læs også Forsvandt efter julefrokost: Politiet leder med båd og helikopter

- Han skulle angiveligt hen og hente nogle cigaretter. Meningen var angiveligt, at han bare ville være væk kortvarigt, siger pressekoordinator hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi har intensivt søgt efter Steffen Dam Jensen med dykkere og både i vandet omkring Aarhus.

Uvis færden

Steffen Dam Jensen er sidst set omkring klokken 01.30 ved 7-Eleven-kiosken på Nørreport i Aarhus.

Østjyllands Politi har fået flere vidneudsagn om Steffen Dam Jensens færden. Derudover er der indhentet videoovervågning fra forskellige lokationer.

Han skulle angiveligt hen og hente nogle cigaretter.

Jakob Christiansen, pressekoordinator, Østjyllands Politi

- Det er ikke alle vidneudsagn, hvor vi er sikre på, at det er ham. Så vi kan ikke fastslå med sikkerhed, hvor han har været, siger Jacob Christiansen. 

Østjyllands Politi har tidligere ledt efter Steffen Dam Jensen i Aarhus Havn og ved Egå Engsø. Hidtil uden held.

De nye fotos af Steffen Dam Jensen stammer fra videoovervågning ved 7-Eleven ved Nørreport i Aarhus.

Indsats indstillet i vandet

Østjyllands Politi har foreløbig indstillet indsatsen med dykkere og både i vandet omkring Aarhus for i stedet at koncentrere sig om digitale spor.

Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra vidner, der har set Steffen Dam Jensen natten til lørdag og kan kontaktes på telefon 114.

Steffen Dan Jensen er cirka 195 centimeter høj, kraftig af bygning og var iført en hvid T-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje og gråbrune sko.

Ifølge Østjyllands Politi er der intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag Steffen Dams Jensens forsvinden.

27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost natten til lørdag. Foto: Privatfoto