SK Aarhus fik ny udsættelse

Den kriseramte håndboldklub SK Aarhus får yderligere to måneder til at få styr på økonomien.

Håndboldligaklubben SK Aarhus kunne ikke præsentere en endelig akkordordning på tirsdagens møde i Skifteretten i Århus og fik derfor yderligere to måneder til at få styr kreditorerne. Det skriver Århus Stiftstidende.

SK Aarhus skal derfor stille op til et nyt møde i Skifteretten i Århus 9. april.

Oprindeligt var der lagt op til, at SK Aarhus ville præsentere SKAT, der har indgivet en konkursbegæring mod klubben, for en akkordordning på tirsdagens møde, men på grund af de langstrakte forhandlinger med klubbens spillere om en lønnedgang på 25 procent, så var ligaklubben ikke nået så langt som ønsket.

Derfor bad den tilsynsførende advokat, Gert Nissen, om en udsættelse af konkursbegæringen på to måneder, hvilket de tilstedeværende for SKAT accepterede.

- Vi havde håbet på, at vi kunne præsentere SKAT for et akkordforslag i dag, men nu får de det i løbet af de næste to uger, hvorefter de har 14 dage til at svare,« sagde SK Aarhus' bestyrelsesformand Erik Hedegard til Århus Stiftstidende.

Han lagde ikke skjul på, at han helst vil have situationen afklaret så hurtigt som muligt.

- Jo længere tid, der går, jo større er risikoen for, at vi ikke kan få den rigtige spiller til den rigtige pris,« sagde bestyrelsesformanden.SK Aarhus har ikke ret til at skrive kontrakter på nuværende tidspunkt.

Kilde: Århus Stiftstidende