Røveri gik i vasken: Røver blev slæbt hen ad vejen efter bil

Truede to unge mænd i bil med plastik-pistol nær Langenæs Bageriet men endte selv i asfalten

Røveriforsøget fandt sted nær Langenæs Bageriet i det sydlige Aarhus C

Et røveriforsøg udviklede sig i går voldeligt. Men det var i dette tilfælde røveren, der fik mest klø.

Den 28-årig mand endte både med at blive anholdt og få nogle tæsk, da han forsøgte at begå røveri mod to personer i en bil i krydset Nordborggade og Langenæs Allé i Aarhus i går kl. 13.29.

Røveren stak en sort plastikpistol ind af vinduet i en bil, der blev ført af to mænd på 23 og 19 år og råbte her "Giv mig, hvad I har". 

Læs også Beboer anholdt efter brand på opholdssted for flygtninge

- Det er et voldsomt røveriforsøg, og derfor er han nu også varetægtsfængslet frem til 6. september, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.  

Tog sig ikke af trussel med plastik-pistol

De to unge mænd, der sad i bilen, tog sig dog ikke af truslen. I stedet tog den ene fat i armen på den 28-årige og holdt fast, mens de begyndte at køre.

Læs også Kom med ind i Smukfest-bolig til mere end 30.000 kroner

Manden blev herefter slæbt langs vejen et stykke tid, inden røveren røg ned på asfalten. Herefter bakkede de to mænd, steg ud af bilen og tildelte den 28-årige flere spark, så han fik mindre skader i hovedet.

- Det er jo selvtægt, det de har udøvet. Og jeg vil kraftigt fraråde at man tager samme metoder i brug.  De to mænd blev anholdt og får en sigtelse for vold, siger Jakob Christiansen.