Pisket til at vinde næste kampe

Det ser sort ud for AGF i Superligaen

Holdet tabte mandag aften for ottende kamp i træk - 0-1 til OB - og er stadig placeret på Superligaens sidsteplads med kun tre runder tilbage af sæsonen.

Aarhusianerne har to skæbnekampe senere på ugen, hvor de møder FC Vestsjælland og Sønderjyske, som begge er med i bundstriden.

AGF's cheftræner, Jesper Fredberg, understreger, at hans tropper nu er presset til at vinde, hvis de vil overleve i Superligaen.

- Det er et krav, at vi henter seks point i de næste to kampe, hvis vi skal klare frisag. Så må vi se, hvordan det ser ud i sidste spillerunde, når vi skal til Aalborg.

- Jeg er glad for, at vi møder to af vores direkte konkurrenter i de næste to runde. Tingene ligger stadig i vores hænder, og vi kan næsten selv afgøre det. Det skal vi være glade for, at vi kan, og jeg tror på, vi kan vinde begge kampe, siger Jesper Fredberg.

AGF er storfavoritter til at rykke ned efter otte kampe uden point. Nu kræver AGF's viceanfører, Anders Kure, at holdet tager sig sammen og vender den negative stime.

- Vi er nødt til at slå FC Vestsjælland på torsdag og få vendt stimen. Det bliver tungere og tungere, men jeg lægger mig ikke ned og græder. Der er ikke nogen, der skal have ondt af os, og vi må være voksne nok til at rejse os, siger Kure.

Anders Kure forstår godt, hvis AGF-fansene så småt har mistet modet efter otte nederlag på stribe.

- Jeg forstår godt, hvis vores fans har svært ved at tro på, at vi overlever, eller hvis de så småt er begyndt at give op.

- Vi bliver nødt til at kæmpe videre og blive ved med at tro på, at vi kan overleve, indtil det er matematisk umuligt. Det vigtigste er, at vi selv tror på, at det kan lade sig gøre, siger Anders Kure.