Personbil lander på taget efter voldsomt uheld

Et voldsomt uheld er sket på Ringvejen i Viby. Der er ikke sket nogen alvorlig personskade. Politiet mistænker spirituskørsel.

Den ene bil landede på taget og var kraftigt medtaget efter sammenstødet. Foto: Local Eyes

To køretøjer er kørt sammen i Viby ved Ringvejen. Det voldsomme sammenstød resulterede i, at den ene bil landede på taget.

Læs også 23-årig stukket flere gange af otte mænd: Politi efterlyser vidner

Østjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 21.21 mandag aften, og de har siden været til stede med en patrulje og en indsatsleder.

- Vi har mistanke om, at den ene er påvirket af spiritus ved vores observationer derude. Den person har vi anholdt. Nu har vi taget en blodprøve, som vi afventer resultatet af, siger Flemming Lau, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Vi har fjernet køretøjerne, og så laver vi selvfølgelig de tekniske undersøgelser, for at finde ud af, hvad der er sket.

Flemming Lau, Vagtchef hos Østjyllands Politi.

Selvom bilerne er svært ødelagt, er der ikke sket nogen alvorlig personskade. Dog blev den ene kørt væk med en ambulance.

Læs også To mænd gik amok, fordi de skulle vente 20 minutter på pizza

Politiet er ved at undersøge, hvad der er sket.

- Vi har fjernet køretøjerne, og så laver vi selvfølgelig de tekniske undersøgelser, for at finde ud af, hvad der er sket, siger Flemming Lau til TV2 ØSTJYLLAND.