Orkester giver alle Aarhus-børn født i 2018 en bamse og musik

Aarhus Symfoniorkester inviterer kommende familier og andre interesserede til ’Musikkens Børn’

01:05

Aarhus Symfoniorkester har i dag præsenteret deres nye musikprojekt ’Musikkens Børn’, som skal komme de kommende Aarhus-fødte børn til gode.

Alle børn født i Aarhus i 2018 får en bamse foræret af Aarhus Symfoniorkester, ligesom de får muligheden for at melde sig ind i ’Musikkens Børn’. 

Læs også Randers mistede Grøn Koncert: Nu får man ny musikfestival

- Musikkens Børn er en gave, til alle de børn, der bliver født i 2018 her i Aarhus samt deres familier. En gave fra orkestret, hvor man får en lille bamse og en invitation til at melde sig ind i Musikkens Børn. Det er en klub, hvor vi laver babykoncerter og børnekoncerter og følger børnene helt frem til de starter i skole, siger B&U-medarbejder Mette Storgård Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Projektet er støttet af Nordea-fonden og Det Obelske Familiefond, og det er sat i verden for at bidrage til børnenes almene musikkendskab og motoriske og sproglige udvikling. 

Læs også Millioner har hørt Martins musik - men ingen genkender ham

- Vi ved herinde fra, hvor berigende det er, og hvor vigtig musik kan være i et barns opvækst, og den tryghed og nærhed er noget, vi rigtig gerne vil give folk, siger Mette Storgård Jensen.

Hør mere i videoen øverst i artiklen.